Creatieve sessie met collega’s op kantoor
 
Wie we zijn

Designpartner in digitalisering

Elke dag helpen wij organisaties bij het ontdekken van nieuwe digitale kansen en producten. Heb jij een goed idee? Zie je een kans? Wil je een digitaal product verbeteren? Of weet je niet waar je moet beginnen? Wij denken met je mee! Als designpartner in digitaliseren ondersteunen we jou in strategie en ontwerp.

Waar we in geloven

Let’s explore digital empathy!

Wij geloven dat menselijke interactie verandert! Ons dagelijks leven bevat steeds meer digitaal verrijkte ervaringen en ondanks dat we meer connectie zoeken met de natuur en elkaar, kunnen we ons geen leven meer voorstellen zonder die digitale wereld.

Wij zien een wereld voor ons waar digitale oplossingen naadloos verweven zijn in ons dagelijkse leven, gemaakt met een mens gerichte aanpak, in co-creatie, en inclusief.

Iedereen is creatief

Wij geloven in co-creatie. In iedereen schuilt een vorm van creativiteit die we inzetten om samen betekenisvolle digitale innovaties te creëren.

Transparantie

Wij geloven in transparantie en betrokkenheid. Door ons open proces en het actief betrekken van betrokkenen nemen we de ‘magie’ van design weg.

Ontdekkingsreis

Wij geloven dat digitaliseren een ontdekkingsreis is. Het is een proces van onderzoeken, testen, vallen en opstaan. Samen ontdekken we nieuwe kansen!

Nieuwsgierigheid

Wij geloven dat een goede dosis nieuwsgierigheid de meest waardevolle eigenschap is in digitaliseren. Durven open te staan voor nieuwe ideeën.

Ons team

Profielfoto Kelly

Kelly Kroesen

Profielfoto Joey

Joey Verwey

Profielfoto Kees

Kees Meijers

Profielfoto Jasper

Jasper Griepsma

Profielfoto Maike

Maike Bekkernens

Profielfoto Wilbert

Wilbert Pronk

Profielfoto Jamie

Jamie

Sfeerbeeld van kantoor creatief bureau
 
Wist je dat?

Maatschappelijke impact

Onze creatieve hart gaat sneller kloppen van projecten met een maatschapelijke impact. Veel van onze samenwerkingen liggen dan ook in de zorg en het onderwijs, waarbij we met de digitale innovaties een verschil kunnen maken!

0

Afgeronde projecten

0

Blije klanten

0

Koppen koffie

0

Geplakte post’its

Logo erkend leerbedrijf
Wist je dat?

Samen leren

Wij geloven in een levenlang leren en zijn daarom altijd actief betrokken in en bij het onderwijs. Voor ons betekend dit enerzijds het bieden van leerplekken en anderzijds onze kennisdelen binnen onderwijsinstellingen. Door actief kennis in de organisatie te halen en kennis te delen blijven we allemaal scherp in deze snel veranderende (digitale) wereld!

Logo ISO 9001 kiwa certificaat
Wist je dat?

Focus op kwaliteit

Sinds begin 2021 zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. Ons gehele design proces is gericht op het borgen van een constante kwaliteit, maar met behoud van creatieve vrijheid. Wij ontwikkelen onze procesmatige aanpak al jaren met een houding om het elke dag een beetje beter te doen.

Logo SURF
Logo Ymere
Logo DICTU
Logo Jeugdbescherming
Logo Bohn Stafleu van Loghum
Logo HKU
Logo Noordhoff
Logo Cultura
Logo Caple

Kennismaken